Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vial Management Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazare la Pensiunea Daciana - Bacau
110 lei
Brand
Pensiunea Daciana - Bacau
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pensiunea Daciana este deschisa in aprilie 2011 si este amplasata langa parcul Cancicov din Bacau, ferita de trafic si aglomeratia urbana, la numai cateva minute de centrul orasului, intr-un complex care mai cuprinde o pizzerie, un pub, club, parcare privata, spalatorie.

Imbinand rafinamentul si atentia la detalii cu ambianta calda si relaxanta va ofera conditii moderne si elegante de cazare. Pensiunea Daciana pune la dispozitie 12 camere si 2 apartamente dispuse pe 2 nivele:la etajul I 5 camere si 2 apartamente;la mansarda 7 camere.

Camerele au baie proprie cu cabina de dus cu hidromasaj, aer conditionat,ventilatoare, tv-lcd, cablu tv, internet wireless

Masa poate fi servita in cadrul restaurantului nostru cu terasa, "La Michele", intr-o atmosfera stilata si un mediu propice pentru intalnirile de afaceri. Ambianta si mancarurile cu specific italian vor induce o stare de confort si relaxare de care te vei bucura de fiecare data cand te vei intoarce la noi. Situat in imediata apropiere, transportul dus-intors este asigurat de personalul nostru, gratuit.

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, internet wireless, parcare, spalatorie, room service, plata cu cardul, living, bar, restaurant.

Facilitati camere: internet in camera, incalzire centrala, aer conditionat, ventilatoare, baie in camera, camera cu TV-LCD.

Relatii:

0334-100.623
0746-011.003
Din Gura in Gura